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Rugelach au Chocolate et Noix de Grenoble

Rugelach au Chocolate et Noix de Grenoble

                            

NIVEAU

PORTION

24 Pâtisseries

TEMP

50 minutes

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Ingrédients

  • 2 ½ tasse de farine tout usage
  • 3 c. à soupe de sucre granulé
  • ½ c. à thé de sel fin
  • ¼ c. à thé de Poudre à pâte Fleischmann
  • ¼ c. à thé de cannelle moulue
  • 1 cup unsalted butter, cold & cubed
  • 8 oz cream cheese, cold & cubed
  • 2 gros jaunes d’œufs
  • 2 c. à thé d’extrait de vanille
  • 1 tasse de noix de Grenoble hachées finement
  • ½ tasse de raisins secs hachés finement
  • 1 tasse de confiture ou de marmelade

PRODUITS

Rugelach au Chocolate et Noix de Grenoble

Méthode

  1. To the bowl of a food processor add the flour, sugar, salt, baking powder & cinnamon. Pulse until blended.
  2. Add the butter & cream cheese. Pulse until a crumbly mixture is formed.
  3. Add the egg yolks & vanilla. Pulse until dough comes together. Transfer dough onto a lightly floured surface & divide the dough in half. Shape into discs & wrap in plastic wrap. Refrigerate for 60 minutes.
  4. As the dough chills prepare the filling. In a small mixing bowl stir together walnuts, raisins & jam.
  5. Sur une surface farinée, abaisser un disque de pâte en un disque de 12 po de diamètre et à ¼ po d’épaisseur. Égaliser le bord pour obtenir un disque parfait, si désiré.
  6. Evenly divide the filling between the two rounds of dough & use an offset spatula to spread an even thin layer.
  7. Tranche en 16 triangles (comme si vous tranchiez une pizza). En commençant par le côté le plus large, rouler fermement jusqu’à la pointe.
  8. Transfer cookies to a lined baking sheet. Brush with egg wash & sprinkle with coarse sugar. Refrigerate until firm, about 60 minutes.
  9. Cuire au four à 375 °F pendant 20 à 25 minutes.

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