Rugelach au Chocolate et Noix de Grenoble
Ingrédients
- 2 ½ tasse de farine tout usage
- 3 c. à soupe de sucre granulé
- ½ c. à thé de sel fin
- ¼ c. à thé de Poudre à pâte Fleischmann
- ¼ c. à thé de cannelle moulue
- 1 cup unsalted butter, cold & cubed
- 8 oz cream cheese, cold & cubed
- 2 gros jaunes d’œufs
- 2 c. à thé d’extrait de vanille
- 1 tasse de noix de Grenoble hachées finement
- ½ tasse de raisins secs hachés finement
- 1 tasse de confiture ou de marmelade
PRODUITS

Méthode
- To the bowl of a food processor add the flour, sugar, salt, baking powder & cinnamon. Pulse until blended.
- Add the butter & cream cheese. Pulse until a crumbly mixture is formed.
- Add the egg yolks & vanilla. Pulse until dough comes together. Transfer dough onto a lightly floured surface & divide the dough in half. Shape into discs & wrap in plastic wrap. Refrigerate for 60 minutes.
- As the dough chills prepare the filling. In a small mixing bowl stir together walnuts, raisins & jam.
- Sur une surface farinée, abaisser un disque de pâte en un disque de 12 po de diamètre et à ¼ po d’épaisseur. Égaliser le bord pour obtenir un disque parfait, si désiré.
- Evenly divide the filling between the two rounds of dough & use an offset spatula to spread an even thin layer.
- Tranche en 16 triangles (comme si vous tranchiez une pizza). En commençant par le côté le plus large, rouler fermement jusqu’à la pointe.
- Transfer cookies to a lined baking sheet. Brush with egg wash & sprinkle with coarse sugar. Refrigerate until firm, about 60 minutes.
- Cuire au four à 375 °F pendant 20 à 25 minutes.
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