Petits pains à la courge musquée
Ingrédients
- 2 cuillères à café de levure instantanée Fleischmann's Quick Rise
- 1 tasse de lait entier, chaud au toucher
- 3 c. à soupe de beurre non salé, fondu
- 2 c. à thé de sel
- 1/3 tasse de sucre brun clair, tassé
- 3/4 tasse de purée de courge musquée
- 5 tasses de farine tout usage
- 1 pincée de muscade moulue
- Du beurre, pour finir
PRODUITS

Méthode
- To the bowl of a stand mixer fitted with the dough hook attachment add yeast, milk, butter, salt, brown sugar, squash, flour & nutmeg.
- Knead until dough is smooth & elastic, about 5 minutes.
- Shape into a ball, transfer to a lightly grease bowl, cover & let rise until doubled in size, about 1 hour.
- Equally divide dough into 12 pieces & shape each piece into a smooth ball. Transfer to a greased 10-inch round baking dish. Cover & let rise for 30 minutes.
- Preheat oven to 375(f) degrees. Bake for 20 to 25 minutes, until golden & cooked throughout.
- Badigeonnez le dessus de beurre si vous le souhaitez. Servez chaud ou à température ambiante !
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