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Petits pains à la courge musquée

Petits pains à la courge musquée

                            

NIVEAU

PORTION

Donne 12 Petits Pains

TEMP

2 Heures 25 Minutes

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Ingrédients

  • 2 cuillères à café de levure instantanée Fleischmann's Quick Rise
  • 1 tasse de lait entier, chaud au toucher
  • 3 c. à soupe de beurre non salé, fondu
  • 2 c. à thé de sel
  • 1/3 tasse de sucre brun clair, tassé
  • 3/4 tasse de purée de courge musquée
  • 5 tasses de farine tout usage
  • 1 pincée de muscade moulue
  • Du beurre, pour finir

PRODUITS

Méthode

  1. To the bowl of a stand mixer fitted with the dough hook attachment add yeast, milk, butter, salt, brown sugar, squash, flour & nutmeg.
  2. Knead until dough is smooth & elastic, about 5 minutes.
  3. Shape into a ball, transfer to a lightly grease bowl, cover & let rise until doubled in size, about 1 hour.
  4. Equally divide dough into 12 pieces & shape each piece into a smooth ball. Transfer to a greased 10-inch round baking dish. Cover & let rise for 30 minutes.
  5. Preheat oven to 375(f) degrees. Bake for 20 to 25 minutes, until golden & cooked throughout.
  6. Badigeonnez le dessus de beurre si vous le souhaitez. Servez chaud ou à température ambiante !

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