Tartes aux fraises en forme de coeur
Ingrédients
- 2 tasses de fraises surgelées
- 1/3 tasse de sucre
- 1/3 tasse d’eau
- 1/2 lime, juiced & zested
- 1 pincée de sel
- 3 cuillères à soupe de fécule de maïs Fleischmann's
- 1 pâte à tarte double croûte, réfrigérée
- Dorure aux œufs, pour finir
- Sucre grossier, pour finir
PRODUITS

Méthode
- To a skillet over medium low heat add strawberries, sugar, water, lime juice, lime zest & salt.
- Bring to a gentle simmer & continue cooking until strawberries begin to break down, about 8 minutes. Stir in the cornstarch & remove from heat as soon as mixture thickens. Set aside to cool.
- Abaisser la pâte à tarte préparée sur ¼ de pouce d'épaisseur. À l'aide d'un emporte-pièce en forme de cœur, coupez la pâte en cœurs de 4 pouces (environ).
- Transfer half the heart cut outs to a lined baking sheet. Brush the edges with egg wash & add a spoonful of the strawberry filling to the center. Top with a second heart cut out & seal the edges with a fork.
- Brush the top with remaining egg wash & sprinkle with coarse sugar.
- Cuire au four à 375(f) degrés pendant 15 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient dorés. Servir tiède ou à température ambiante !
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